İbrahim Palabıyık profil resmi
İbrahim Palabıyık Doç. Dr. NAMIK KEMAL UNIVERSITY
Yayın 9 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 4
9 Yayın
6 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

NAMIK KEMAL UNIVERSITY

Popüler Yayınları

0

1

1822

Yayınlar

0

681

0

632

İNÜLİN İÇERİKLİ JELLY TİPİ YUMUŞAK ŞEKERLEME ÜRETİMİ VE BİLEŞEN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19061
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3165

0

3165

0

479

0

1399

1

1822

Yayınlar

2

0

580

İNÜLİN İÇERİKLİ JELLY TİPİ YUMUŞAK ŞEKERLEME ÜRETİMİ VE BİLEŞEN OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19061
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3165

1

0

3165

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.