avatar
Güzin Kaban Prof. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 8 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 3
8 Yayın
9 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

410

Yayınlar

0

78

1

410

0

1800

KARABİBER VE SODYUM ASKORBATIN SUCUĞUN UÇUCU BİLEŞİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21107
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 496

0

496

0

619

0

2031

0

2062

Fermente Sosislerde Uçucu Bileşikler
Yazarlar: Güzin Kaban , Mükerrem Kaya
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1654

0

1654

Yayınlar

1

0

1800

KARABİBER VE SODYUM ASKORBATIN SUCUĞUN UÇUCU BİLEŞİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21107
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 496

1

0

496

1

0

2062

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.